GARDENA Classic Twist (2068)

GARDENA Classic Twist (2068)

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (20.04.2017): 19,98 лв

Още интересни продукти

Описание
Производител: GARDENA
Модел: Twist 2068


Описание:

  • GARDENA Classic Twist е разпръсквач за напояване на четири различни площи: кръг, полукръг, квадрат и правоъгълник. Можете лесно да изберете желаната област за напояване, като завъртите въртящата се шайба на разпръсквача. В този пълен комплект е включен стандартен съединител за маркуч GARDENA (арт. № 915).
  • Областите на напояване имат следните размери: пълен кръг: Ф макс. 10 м/80 м2; полукръг: r = макс. 8 м/100 м2; квадрат: макс. 8x8 м/64 м2; правоъгълник: макс. 16x2 м/32 м2. 1,5 м2.
  • Разпръсквачът Twist се монтира стабилно на клин и може лесно да се фиксира на моравата. Може също лесно да го изваждате и поставяте на друго място. С предложението за разпръсквач GARDENA Classic Twist може оптимално да напоявате моравата си според нуждите й.
  • Офертата за разпръсквач с 4 форми GARDENA Classic Twist представлява компактен разпръсквач за напояване на четири различни по вид и размер площи. Пълният комплект включва стандартен съединител за маркуч GARDENA (арт. № 915).
  • Можете лесно да изберете желаната площ за напояване, като завъртите въртящата се шайба на разпръсквача - желаната площ бива напоена бързо и удобно.
  • Здравият клин гарантира стабилно позициониране в моравата и е идеален за универсална, мобилна употреба.

Продукт известен още и като Classic Twist 2068, ClassicTwist2068, Classic Twist ( 2068)
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^